onsdag 18 mars 2009

Styrelserna på Reimersholme träffas 19 mars

När styrelserna för alla BRF på Reimersholme träffas imorgon kommer vi givetvis att diskutera exploateringsplanerna. Vi har ännu inte fått något beslut från Länsrätten i överklagandet. Men många är engagerade i att kontakta politiker och tjänstemän i Stockholms stad och vi arbetar aktivt för att tala för att Reimersholme ska utvecklas på ett förnuftigt och bra sätt i framtiden. 

Du drar väl ditt strå till stacken?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack. Det är viktigt att vi håller oss i gång även när det är tyst från stadens sida. Det är bra med initiativ!

Anonym sa...

Stadsbyggnadskontorets hemsida visar "Översiktsplan", Stockholms grönkarta samt sk sociotopkarta där det aktuella området betecknas som värfefull naturmiljö,värdefull kulturmiljö och värdefull friyta.

Anonym sa...

Man kan bara hoppas att dom samlar sig, tänker till och lägger ner detta vansinnesprojekt som kommer förstöra ovärderlig äkta natur som någon liten konstgjord park aldrig kan ersätta.

Anonym sa...

Det är tyst på bloggen! Vad kom bostadsrättsföreningarna fram till? Var ligger ärendet? Vet någon hur planarbetet fortgår? Via vem tar man reda på det? Det är bra om vi är rustade när det är dags för samråd.

Kersti Karasalo sa...

Jag har idag, 29/4-09, ringt länsrätten och pratat med Kerstin Sandin som handlägger ärendet.
Enligt henne så begärde Stockholms stad anstånd till 28/4-09 om att komma in med synpukter på de inkomna överklagandena (eller hur man nu uttrycker sig på juristsvenska).
När länsrätten läst igenom vad Stockholm stad skrivit får vi som överklagat ta del av skrivelsen och komma in med ytterligare synpunkter.
Det är, enligt Kerstin Sandin, svårt att veta hur lång tid hela proseduren kommer att ta med alla framochtillbakaturer.
Länsrätten ser naturligtvis stikt juridiskt på frågan.
Det vore bra att få ta del av andra kontakter som förekommit med Staden eller länsrätten.